Turkcell TelefonRehberim ile Telefonunuzdaki Numaraları Yedekleyin

Turkcell’de cep telefonunuzun rehberindeki kayıtları hiçbir zaman kaybetmezsiniz.

Kayıtlarınızı Turkcell TelefonRehberim’de yedekleyin, telefonunuzun başına ne gelirse gelsin, numaralarınızı kaybetmeyin. Turkcell TelefonRehberim'i kullanmak tamamen ücretsizdir.

Turkcell TelefonRehberim, cep telefonu rehberinizde yer alan numaralarınızı sizin için ücretsiz ve güvenle yedekler. Böylece telefonunuzu değiştirdiğinizde, kaybettiğinizde kısacası telefonunuzun başına ne gelirse gelsin, yeni telefonunuza rehberinizi olduğu gibi aktarabilirsiniz.

Ayrıca Turkcell TelefonRehberim rehberini senkronize ederek yedeklemiş aboneler, bilgilendirme mesajları içinde, arayanların numaraları yerine rehberinde kayıtlı isimlerini görebilir.

Turkcell TelefonRehberim'den faturalı ve ön ödemeli hatlı tüm Turkcell aboneleri yararlanabilir.

Servisle uyumlu yani senkronizasyonu destekleyen bir cep telefonunuz varsa, YEDEK yazıp 2222'ye kısa mesaj gönderin. Telefonunuz servisi destekliyorsa, telefonunuza TelefonRehberim'i çalıştırmak için otomatik ayarlar ve bilgilendirme mesajları gönderilir. Gönderilen ayarları kaydedin. Sonra telefonunuzu, senkronizasyon menüsünden senkronize edin. UYARI:Telefonunuza gönderilen ayarları kaydetmeniz rehberinizi yedeklemek için yeterli olmaz. İşlemi tamamlamak için mutlaka telefonunuzun senkronizasyon menüsünden senkronize etmeniz gerekir.

Telefonunuzun senkronizasyon menüsünü bulmak için isterseniz Turkcell TelefonRehberim'in Web sayfasından yardım alabilirsiniz.

Telefonunuzun ücretsiz Turkcell TelefonRehberim ayarlarını yapmak için 2222'ye YEDEK yazıp gönderebilirsiniz.

Ayrıca isterseniz, Turkcell TelefonRehberim'in Web sayfasından da saklamak istediğiniz kayıtları girerek kendi kişi listenizi oluşturabilir veya telefonunuzdan aktardığınız kayıtlarda değişiklik yapabilirsiniz.

Servisle uyumlu yani senkronizasyonu destekleyen cep telefonunuz yoksa, Turkcell TelefonRehberim'in Web sayfasından kayıtlarınızı girebilir, listenizi saklayabilirsiniz.